De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Looptijd lening

Ik ben op zoek naar de formule van een annuiteit waarvan we de looptijd wensen te weten.

aflossingsbedrag = 3580,00€
intrest = 6%
eindkapitaal = 112 500,00€

Nu moeten we te weten komen wat de looptijd is van deze annuiteit. Zou iemand mij kunnen helpen met deze vraag

Jos de
Iets anders - donderdag 10 december 2009

Antwoord

q61067img1.gif

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 11 december 2009
 Re: Looptijd lening 
 Re: Looptijd lening 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2022 WisFaq - versie 3