De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Een halve cirkel en een driehoek met gelijke oppervlakte

 Dit is een reactie op vraag 59124 
Bedankt voor uw hulp. Vandaag heb ik de oplossing gekregen maar de oppervlakte van de driehoek was 1/2a2Ö3 in plaats van 1/4a2Ö3.

linda
3de graad ASO - maandag 27 april 2009

Antwoord

Linda,
Als CB=a,is oppervlakte DCBD=1/2ah,en h=1/2aÖ3,dus?

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 28 april 2009



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2022 WisFaq - versie 3