De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME
samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  Printen

Valse eigenschappen/bewijzen verbeteren

Ik heb hier een eigenschap waar 1=-1 Weten jullie waar de fout zit?
-1=-1
1/-1=-1/1
ÛÖ(1/-1))=Ö(-1/1)
ÛÖ1/Ö-1=Ö-1/Ö1
Û1/i=i/1
Ûi2=1
Û-1=1

Alexan
3de graad ASO - zaterdag 7 april 2007

Antwoord

Ö(a/b) = (Öa)/(Öb)
geldt niet voor complexe getallen.
os
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 7 april 2007



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2013 WisFaq - versie II


eXTReMe Tracker