De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vruchtbaarheidsindex

Wij zouden graag willen weten wat de betekenis is van de letters in de formule van de vruchtbaarheidsindex:



Mariek
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 maart 2007

Antwoord

Volgens http://www.scholieren.com/werkstukken/21896 zou het zoiets moeten zijn:

Tm = de gemiddelde temperatuur in de warmste maand;
P = de neerslag per jaar in cm;
G = het aantal maanden dat het groeiseizoen duurt;
Tr = het verschil in °C tussen de gemiddelde temperatuur in de warmste en in de koudste maand

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 12 maart 2007



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3