De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Verhoudingen

Bereken het totale bedrag aan voorschotten wat voor de verworven grond is betaald:
Gegeven: Woonpark waar 112 villa's worden gebouwd / Eigenaren krijgen Eur 4.50 per m2 / gemiddelde kavelgrootte is 1250m2 / de verhouding water, bos en wegen t.o.v. de totale grootte van de 112 kavels is 8:1

Wie kan mij hiermee helpen ?

peter
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 11 mei 2005

Antwoord

Hallo Peter,

Je hebt 112 Woningen. per m2 kost €4,50
Gemiddeld is een woning 1250 m2.
Verhouding 8:1

Dus 112 huizen * 1250 oppervlakte = 140.000 m2
verhouding berekenen: 140.000 * 8 = 1.120.000 m2

totaal van 1.260.000 m2 * €4,50 = €5.670.000,-

groeten,

Sander

€5.670.000,- heeft het totaal gekost.

su
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 11 mei 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3