De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Hoeveel % winst

Hoeveel % winst hou ik eigenlijk over:

bv. kostprijs x 33 € - verkoopprijs 48 €
Is dit 48€-33€=15€/48€x100 = 31,25%
of 15€/33€x110 = 45,45%

Wordt % winst berekend op de verkoopprijs of op kostprijs?

vivian
Ouder - dinsdag 15 februari 2005

Antwoord

De winst wordt berekend op de kostprijs.
Dus je winst is 45.45%

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 15 februari 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3