De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Hoeveel microliter is 1 ml?

Hoeveel microliter = 1 ml?

ans le
Iets anders - maandag 24 januari 2005

Antwoord

1 l = 1.000 ml = 1.000.000 $\mu$l
Dus 1 ml = 1.000 $\mu$l
($\mu$:micro)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 24 januari 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3