De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Deelbaarheid

 Dit is een reactie op vraag 31507 
Hzello,
a=7, d=3 en e=5. Hoe komt U aan de vaststellingen. Komen die uit de kenmerken van deelbaarheid? Nog enige verduidelijking voor het geheel. Ik kan niet goed volgen.
Groet Hendrik

hl
Ouder - maandag 20 december 2004

Antwoord

Er staat 'geeft bij deling door 100 de rest 25'. Dat betekent dat d=2 en e=5. Deling door 100 geeft als rest de laatste 2 cijfers!

Er staat 'omgekeerde volgorde en delen door 10 dan geeft rest 7' betekent volgens mij dat a=7.

Meer moet het niet zijn...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 21 december 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3