De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Netto contante waarde berekening

 Dit is een reactie op vraag 29231 
dank voor uw reactie : de rekenrente voor de NCW is 2 1/2%. Komt de NCW dan bij 401582 uit op 369.000?

h. boo
Ouder - zondag 31 oktober 2004

Antwoord

2,5% pr maand en de c.w. op 1-12-2004:

4832,89(1-(1,025)^-32)/0,025 = 105.594,67

5144,37(1-(1,025)^-48)/0,025=142.875,38/1,025^32=64.832,64
Totaal 170.427,31 op 1-12-2004.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 31 oktober 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3