De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Een onbekende in een machtswortel

Hoe bereken je zonder rekenmachine (64)1/x = 2

Koen D
Ouder - donderdag 15 april 2004

Antwoord

Voor welke a geldt:

2a=64

Dat is a=6 dus... wat is dan x?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 15 april 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3