De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Normale verdeling in Microsoft Excel

is het mogelijk om met Microsoft Excel een normale verdeling in beeld te krijgen en met behulp van integralen de inhoud te berekenen?
Is dit ook mogelijk met een binomiale verdeling?
bij voorbaat dank

frank
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 maart 2004

Antwoord

In Excel kan je de volgende functies gebruiken:

=NORM.VERD(x;gemiddelde;standaarddev;cumulatief)
=NORM.INV(kans;gemiddelde;standaarddev)
=STAND.NORM.VERD(z)
=STAND.NORM.INV(kans)

F1=help



Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 3 maart 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3