De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Oppervlakte en inhoud vergelijken

Wie weet er een methode waarmee je inhoud en oppervlakte kunt vergelijken?

Imp
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 juli 2001

Antwoord

Het heeft even geduurd, maar ik geloof dat dit wel iets is:

Effectiviteit van een verpakking = $\Large\frac{6\sqrt{\pi}\times inhoud}{oppervlakte^{1,5}}$×$100%$

bron

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 18 juli 2001
Re: Oppervlakte en inhoud vergelijken



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2022 WisFaq - versie 3