De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME
samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  Printen

Vermenigvuldigen

Hier kom ik nog niet helemaal uit;
10xy + 5x * 3y - 12x
Eerst 5x *3y = ? Wat is hier de regel voor?
5 * 3y en x * 3y?
Alvast bedankt voor het antwoord

Philip
Student hbo - woensdag 11 juni 2003

Antwoord

10xy + 15xy - 12x = 25xy - 12x

5x*3y = 5*x*3*y = 5*3*x*y = 15*x*y = 15xy
MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 11 juni 2003
 Re: Vermenigvuldigen 



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2013 WisFaq - versie II


eXTReMe Tracker