De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath}

Zonder kettingregel

$
\eqalign{
  & f(x) = \sqrt {2x^2  + x}   \cr
  & \sqrt {2x^2  + x}  \cdot \sqrt {2x^2  + x}  = 2x^2  + x  \cr
  & \left[ {\sqrt {2x^2  + x} } \right]^|  \cdot \sqrt {2x^2  + x}  + \sqrt {2x^2  + x} \left[ {\sqrt {2x^2  + x} } \right]^|  = 4x + 1  \cr
  & 2 \cdot \left[ {\sqrt {2x^2  + x} } \right]^|  \cdot \sqrt {2x^2  + x}  = 4x + 1  \cr
  & \left[ {\sqrt {2x^2  + x} } \right]^|  = \frac{{4x + 1}}
{{2\sqrt {2x^2  + x} }}  \cr
  & f'(x) =  = \frac{{4x + 1}}
{{2\sqrt {2x^2  + x} }} \cr}
$


klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2017 WisFaq - versie IIb

eXTReMe Tracker