De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath}

Tips

$ \eqalign{ & a.\,\,x - 3\sqrt x = - 2\,|\,neem\,\,u = \sqrt x \cr & b.\,\,\frac{1} {{(x - 1)^2 }} - \frac{1} {{x - 1}} - 2 = 0\,|\,neem\,\,u = \frac{1} {{x - 1}} \cr & c.\,\, - (x + 3)^6 + 4(x + 3)^3 = - 21\,|\,neem\,\,u = (x + 3)^{3} \cr & d.\,\,3e^{2x} - e^x - 2 = 0\,|\,neem\,\,u = e^x \cr & e.\,\,sin ^2 x - 4 sin x - 5 = 0\,|\,neem\,\,u = sin x \cr} $


klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2017 WisFaq - versie IIb

eXTReMe Tracker