De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath}

Meer voorbeelden

$
\eqalign{
  & f(x) =  - 3e^{x + 6}  + x  \cr
  & f'(x) =  - 3e^{x + 6}  \cdot 1 + 1 =  - 3e^{x + 6}  + 1  \cr
  &   \cr
  & g(x) = \frac{x}
{{e^x }}  \cr
  & g'(x) = \frac{{1 \cdot e^x  - x \cdot e^x }}
{{\left( {e^x } \right)^2 }} = \frac{{1 - x}}
{{e^x }}  \cr
  &   \cr
  & h(x) = xe^x  + s  \cr
  & h'(x) = 1 \cdot e^x  + x \cdot e^x  = \left( {1 + x} \right)e^x  \cr}
$


klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2017 WisFaq - versie IIb

eXTReMe Tracker