\require{AMSmath}


Rekenmachine

Aanwijzigingen CASIO CFX-9850G PLUS
Oplossen van vergelijkingen, Twee grafische vensters, Functies in functies (somfuncties, verschilfuncties, kettingfuncties), Hellingen e.d., Rijen, Telproblemen (permutaties en combinaties), Binomiale verdeling, Statistische verwerking (gemiddelde, mediaan, sd e.d), Verwachtingswaarde laten berekenen, Normale verdeling, Discrete Dynamische Modellen, Lineair Programmeren.
 
CALCULATORS ON-LINE CENTER
Calculators, Applets, Spreadsheets, and where Applicable includes: Courses, Lectures, Manuals, Handbooks, Textbooks, Simulations, Animations, Videos, Movies, etc.
 
CASIO fx-CG 20 CASIO fx-CG 20
De belangrijkste functies van de CASIO fx-CG 20.
  • Run-Matrix
  • Statistics
  • Graph
  • Table
  • Equation
  • User Name
  • Recursion
Ook geschikt voor de beamer...:-)
 
De TI-30X II
Een eenvoudige rekenmachine voor de leerjaren 1 en 2, 3HAVO/VWO en het VMBO. Klik en kijk!
 
De TI-83(Plus) De TI-83(Plus)
Beschikbaar zijn de volgende practica: Basistechnieken, Functies, Statistiek, Simulaties en tellen, Kansverdelingen, Parameterkrommen, Rekenen met matrices, Rijen, Regressie, Integralen,...
 
Graphing Calculator Help
Overzicht van allerlei functies van een groot aantal grafische rekenmachines.
 
Graphing Calculator Instructions
Fraai vormgegeven website met handleidingen grafische rekenmachines, zowel Texas Instruments als wel Casio.
 
Handleidingen van Texas Instruments Rekenmachines
Een compleet overzicht van handleidingen voor alle Texas-Intruments rekenmachines.
 
Henk's hoekje Henk's hoekje
Huisboek met programma's op de TI-83 ter ondersteuning van de wiskunde en de statistiek in het Voortgezet Onderwijs: Analyse, Getallen, Meetkunde, Natuurkunde, Optimaliseren, Statistiek, Kansen, Toetsen en Vergelijkingen.
 
HP Prime HP Prime
De HP Prime is een totale vernieuwing op het gebied van grafische rekenmachines. Met een totaal nieuw en modern uiterlijk van geborsteld aluminium en een 3.5" 16-bit kleuren touchscreen.

De HP Prime is een grafische rekenmachine die aansluit bij deze tijd. Op de markt gekomen in 2015, met recente onderdelen. Superieur aan alle andere machines die een update van een ouder model zijn en voortborduren op oude technologie. Dit alles maakt de Prime de best beschikbare grafische rekenmachine voor de moderne leerling!

De HP Prime is goedgekeurd door het CVTE voor eindexamengebruik bij de examens HAVO (2017) en VWO (2018) en mag dus in het voorgezet onderwijs gebruikt worden.
 
Stats without Tears - TI-83/84 Troubleshooting
Some common problems on the TI-83 or TI-84 calculator look intimidating because the messages are strange, but theyre easy to fix. This page helps you with the TI-83, TI-83 Plus, TI-83 Plus Silver Edition, TI-84 Plus, and TI-84 Plus Silver Edition.
 
TI-83 werkbladen TI-83 werkbladen
Een aantal TI-83 werkbladen over verschillende onderwerpen, programma's en aanwijzingen bij Moderne Wiskunde voor VWO.
 
TI-84 Plus CE-T TI-84 Plus CE-T
De TI-84 Plus CE-T grafische rekenmachine is d rekenmachine voor het voortgezet onderwijs. Deze nieuwste versie heeft een 30% dunner design, een schitterend hogeresolutie kleurenscherm en een schokbestendig schuifdeksel.

TI-84 Plus CE-T bevat alle functies voor wiskunde, scheikunde en natuurkunde op de middelbare school.

Bovendien beschikt de rekenmachine over een veilige examenstand; deze is verplicht op het havo- en vwo-examen voor alle leerlingen die de bovenbouw starten vanaf schooljaar 2016. De TI-84 Plus CE-T grafische rekenmachine is d rekenmachine voor het voortgezet onderwijs.
 
TICALC
Een Amerikaanse site met een grote verzameling programma's en applications voor de TI-machines
 

©2001-2018 WisFaq